Om Tasse

Om mig

Välkommen till leg. sjukgymnast Anastasios Chatzivassiliou


Jag kallas Tasse och är född och uppvuxen i Ljungby. Jag tog min sjukgymnastexamen på Karolinska Institutet 2004 och under mina yrkesverksamma år har jag vidareutbildat mig i bl.a. idrottsmedicin, McKenzie, Mulligan, Low Force Manipulation och stötvågsbehandling.

 

Innan min anställning på Idrottskademottagningen så har jag arbetat på Ljungby Lasarett i över tolv år, främst inom det ortopediska området med bl.a. Henrik Abelson som nära kollega.


Under denna tid har jag som bisyssla arbetat som Personlig Tränare, träningscoach och gyminstruktör på Träningscentret i Ljungby. Jag har gått flertalet träningsrelaterade utbildningar bl.a. certifierad National Strength Training Coach genom Trainers Academy, Eleiko Corrective Holistic Excersise Kinesiology, Crossfit level 1 m.m.)


Du är välkommen till mig för undersökning och bedömning där vi tillsammans planerar utifrån dina mål. Med min breda kompetens i rehabilitering, träning och hälsa erbjuder jag dig såväl förebyggande som behandlande åtgärder för att bibehålla eller förbättra din funktion och återgå till vardagen, arbetet och idrott.


Välkommen!


Ett nybesök kostar 580:- och återbesök kostar 420:-. Frikort och högkostnadsskydd gäller ej då jag inte har landstingsavtal.


Massageterapeut?

Vi söker en massageterapeut som vill arbeta tillsammans med oss på mottagningen. Vi har ett ledigt behandlingsrum med elbrits och allt annat man behöver. Tveka inte att kontakta Henrik om du är intresserad att jobba hos oss! henrik@ism-ljungby.se eller 0723-68 65 40.

Idrottsskademottagningen i Ljungby AB

Stationsgatan 2 (Garvaren)

341 60 Ljungby

0723-68 65 40

henrik@ism-ljungby.se