Sjukgymnastik

Sjukgymnastik/Fysioterapi

Det första besöket innebär alltid en genomgång av dina besvär genom ett samtal och en undersökning (beroende på dina besvär kan behöva klä av dig så ta gärna med shorts eller ha underkläder du känner dig bekväm i).

 

Behandlingen kan sedan bestå av olika behandlingsmetoder beroende på just dina besvär.

 

Vi är två sjukgymnaster på mottagningen: Henrik Abelson samt Anastasios "Tasse" Chatzivasiliou (f.n. föräldraledig).

 

Henrik Abelson har samarbetsavtal med Region Kronoberg vilket innebär att frikort gäller. Ett besök kostar 100:- (om du inte har frikort). Barn och ungdomar har fri sjukvård till och med det år de fyller 19.

 

Anastasios "Tasse" Chatzivasiliou har inget samarbetsavtal med Region Kronoberg. Ett besök kostar 550:-. Tasse är f.n. föräldraledig.

 

Vi har samarbete med flera stora försäkringsbolag (Falck Healthcare, Förenade liv/Folksam, EuroAccident m fl). Har du en sjukvårdsförsäkring så kontakta ditt försäkringsbolag och meddela dem att du vill komma till oss.

 

Vi ser helst att ni betalar med Swish, men vi accepterar även kontantbetalning.

 

Önskar du boka tid så finns flera sätt att komma i kontakt med oss:

 

Henrik:

Telefon: 0723-68 65 40

Tala in namn, telefonnummer samt ditt ärende på telefonsvararen så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

E-posthenrik@ism-ljungby.se


 

Via bokadirekt.se kan man boka in sitt eget besök hos oss (finns inga lediga tider här så vänligen kontakta oss via e-post eller telefon).

Massageterapeut?

Vi söker en massageterapeut som vill arbeta tillsammans med oss på mottagningen. Vi har ett ledigt behandlingsrum med elbrits och allt annat man behöver. Tveka inte att kontakta Henrik om du är intresserad att jobba hos oss! henrik@ism-ljungby.se eller 0723-68 65 40.

Idrottsskademottagningen i Ljungby AB

Stationsgatan 2 (Garvaren)

341 60 Ljungby

0723-68 65 40

henrik@ism-ljungby.se